18 jaar geleden

Vakantievraag voor de lezers en lezeressen!

Delen we wel eens iets met elkaar? Denken we ook aan elkaar in onze vakantie? En vooral: Denken we in onze vakantie aan de Heer? Misschien mogen we iets doen voor Hem of beleven wij iets met Hem. Zou dat niet heerlijk zijn? In dit kader heb ik een vraag voor jullie.

Er zijn op Frisse Wateren nog enkele artikelen over vakantie. Mogelijk ga jij ook op vakantie. Wel, dan vraag ik je: wil jij iets vertellen over jouw ervaringen met de Heer, dat aansluit bij de inhoud van Frisse Wateren. Heb jij iets bijzonders beleefd, of misschien iets wat bemoedigend is, ervaren; heb jij iets gezien wat op jou grote indruk maakte … of iets anders waardoor de Heer Jezus ‘groter’ voor je werd? Het kan zijn dat je iets moois mocht ontdekken in de Bijbel … reageer dan ook, graag zelfs!
Kortom: Wil je jouw ervaringen tijdens je vakantie misschien met de lezers van Frisse Wateren delen? Je mag het wat mij betreft ook illustreren met een foto of een illustratie. Deze kan er dan, indien mogelijk, bij geplaatst worden. Dit hoeft echter niet, daar is het helemaal niet minder om.

Maar ik ga niet op vakantie. Ook dan vraag ik je mee te doen, want je hoeft echt niet op vakantie te gaan om iets met de Heer te beleven. Ja toch? Laat je dus daardoor niet tegenhouden!

Belangrijk: Thema moet wel zijn: Frisse Wateren!

In één van de volgende nummers van Frisse Wateren wordt dit, zo de Heer wil, gepubliceerd.
Een hele fijne en fris gezegende vakantie met de Heer toegewenst.

Redactie Frisse Wateren

Geplaatst in: ,
© Frisse Wateren, FW